SURRON ULTRA BEE

2.3s

0-50 km/u

440NM

Max. koppel

12.5kW

Piekvermogen

140km

Max. bereik

74v 55ah

Litium-ion batterij

85kg

Ultra licht gewicht

Technische details

Parameter Surron ULTRA BEE TRIAL Surron ULTRA BEE OFF ROAD
Afmetingen 2060мм * 880мм * 1178мм 2010мм * 880мм * 1178мм
Gewicht 88 kg 85 kg
Draagkracht 100 kg 100 kg
Bodemvrijheid 318 мм
Wielbasis 1 380 мм
Zithoogte 910 мм
Veerweg voorvork 240 мм
Achterschokdemper
wielsnelheid
85/240 мм
Vermogen PMSM
Maximum vermogen(Motor) 12,5 kW
Maximaal koppel 440 N.M.
Maximale snelheid >90 km/u
Maximaal bereik 140 km (40 km/u)
Batterij type 74V55AH Lithium-ion Battery pack
Laadtijd 4,5 u
Frame
GPS Terminal APP verbinding (indien beschikbaar)
Banden type Front 80/100-19 off-road

Rear 90/90-19 off-road (80/100-19 optional)

Bijstandsfuncties Surron Traction Control system

Surron Energy Regenerative System

‘BEE’ STRIKING ‘ULTRA’ REVOLUTION

Nog een moedige poging. Nog een mijlpaal doorbraak!

De Ultra Bee – het “ludicrous” nieuwe model – is ontwikkeld op basis van de race-ervaringen van de Bee familie van de afgelopen jaren en is nu eindelijk gelanceerd.

Van binnenuit

Geïnspireerd door zijn succesvolle voorgangers brengt de nieuwe Ultra Bee van Surron de prestaties op een geheel nieuw niveau. Surrons 4e generatie vermogensplatform vormt de kern van onze nieuwe visie op deze middelgrote off-road krachtpatser.

Ons innovatieve nieuwe vermogensplatform zorgt voor een precieze, lichte besturing, een soepele vermogensafgifte en integreert Surron’s vernieuwde off-road tractiecontrolesysteem om u te helpen de obstakels te overwinnen die u tijdens elke rit tegenkomt.

Ons voor wedstrijden verfijnde remsysteem zal uw vertrouwen aanzienlijk vergroten bij zowel veeleisend trail- als circuitgebruik.

Het unieke TR-achterveringssysteem, gecombineerd met de gloednieuwe voorwielophanging, geeft u het vertrouwen om sneller te rijden, verder te springen en met meer vertrouwen bochten te nemen op de Ultra Bee’ Extreme.

Ultralicht aluminiumlegering gesmeed chassis

Compacte structuur die het zwaartepunt verlaagt en alle rijders een ongeëvenaarde precisie en lichtgewicht rijervaring biedt.

Geoptimaliseerd lichtgewicht offroad-remsysteem

Compacte structuur die het zwaartepunt verlaagt en alle rijders een ongeëvenaarde precisie en lichtgewicht rijervaring biedt.

Balanceren op het scherpst van de snede

Op basis van het ontwerpconcept “Balancing On the Cutting Edge” combineert de Ultra Bee een gesmeed chassis van aluminiumlegering met onze compacte aandrijflijn van de 4e generatie, wat resulteert in een gelijkmatig verdeeld gewicht van 85 kg.

Dit lichtgewicht evenwichtige ontwerp kan zelfs met je blote handen worden opgetild. De Ultra Bee’s instelling kan trail motorvermogen naar je dagelijkse woon-werkverkeer brengen, het is echt de ultra-revolutie.

Moet ik de TC uitschakelen als ik op onverharde wegen rijd?

Het Surround Traction Control System (SRTC) is het nieuwste off-road tractiecontrolesysteem voor meerdere omstandigheden dat in het hele Ultra Bee-gamma wordt toegepast. De SRTC heeft drie door de bestuurder selecteerbare instellingen die met slechts één knop worden bediend, zodat de bestuurder in elke terreinconditie de optimale controle kan vinden.

Rijmodus schakelaar

ECO/DAILY/SPORT/Reverse: vier rijmodi beschikbaar. Onze nieuw ontworpen schakelaars zijn ergonomisch ontworpen zodat ze gemakkelijk te bedienen zijn, zelfs als je door een strakke lijn raast zonder je ogen van de weg te halen. Met de verbeterde Reverse-modus, het maakt uw rijden met meer vertrouwen, nooit meer zorgen over vast te zitten in het parcours.

Volledig instelbare vering

Voorzien van een nieuw uitgevonden veersysteem met 240 mm veerweg dat een breed scala aan instelmogelijkheden biedt voor maximale veiligheid en comfort tijdens het rijden op zowel onverharde wegen als op straat. Het unieke ontwerp van het chassis en de stootstoppen bieden meer bescherming tegen schade bij een val.

Altijd rijden

Een verborgen ruimte onder het zadel is speciaal ontworpen voor de Ultra Bee lader. Met een gereserveerd luchtkoelingskanaal is opladen met je Ultra Bee lader op de motor mogelijk. Geen zware rugzak meer nodig om je lader mee te nemen voor de rit. Geen zorgen meer over gebrek aan stroom. Je hoeft je nu alleen nog maar te concentreren op ADVENTURE. Opladen waar en wanneer je maar wilt.

Surron loV Systeem

Het Surron IoV-systeem (Internet of Vehicle) omvat een rijke functieset, zoals algemene informatie over het voertuig, statuscontrole op afstand, ritregistratie, veiligheidsbescherming, OTA-update, zelfdiagnose van het systeem, enz.

Nieuwe innovatieve aandrijflijn

De Surron 4e generatie aandrijflijn is speciaal ontworpen voor Ultra Bee. Zijn speciale volledig geïsoleerde elektrische architectuur kan potentiële interferentie tussen hoog- en laagspanningscircuits vermijden. De combinatie van het 74V55AH accupakket en de 12,5KW / 440N.m koppel aandrijflijn maakt de Ultra Bee een lichtend snel spoor of trail wapen waarmee je je grenzen tot het uiterste kunt verleggen.

ULTRA revolution, BEE ready!

Alle afbeeldingen en specificaties van het voertuigmodel op deze pagina zijn uitsluitend ter referentie en geven mogelijk niet de in uw regio geïmporteerde versie weer. Neem contact op met uw Surron dealer voor de definitieve specificaties.

Contacteer ons voor meer info